Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Съобщения
Чет Окт 11, 2018 8:37 am by -nicole

» Отсъствия
Съб Окт 06, 2018 3:57 pm by Alexander Moon.

» Запазване на лик
Пет Сеп 28, 2018 9:24 am by K.

» The supreme art of war is to subdue the enemy without fighting.
Чет Сеп 27, 2018 3:43 pm by K.

» ...care what you wish for
Сря Сеп 26, 2018 10:26 pm by K.

» Въпроси
Сря Сеп 26, 2018 7:40 pm by K.

» He looks like sin, but some nights when only the moon is out for light, he feels more like a greek tragedy.
Вто Сеп 25, 2018 8:12 pm by Esmond

» Връщане на герой или Лик;
Вто Сеп 25, 2018 9:28 am by -nicole

» Освободени ликове и герои.
Пон Сеп 24, 2018 7:58 pm by -nicole

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 37, на Нед Сеп 02, 2018 10:36 pm

Разяснения за групите (Demon-Angel World)

Go down

Разяснения за групите (Demon-Angel World)

Писане by K. on Пон Сеп 10, 2018 10:29 pm 

 Heaven's creatures: - [Ангели - същества , които са пратеници от Рая. Покровители на светлината и добротата, те са връхестествени, безсмъртни, разумни същества, притежаващи нечовешки умения и възможности. Тук спадат всички видове ангели, за които се сещате.

Архангели - ангел от висок ранг, чиято сила е по-голяма от тази на обикновените ангелите.

(важат за ангелите и архангелите)
Способности: безсмъртие, регенерация, освобождаване от въздействието на демоните (единствените, които могат да правят това), телепатия, телепортация, електрокинеза, архангелите могат да убият демон както и да освободят обладания човек от тях.
Слабости: свещен огън, всеки ангел, с изключение на архангели, може да бъде убит, като бъде намушкан с ангелско острие (меч), ангелите могат да бъдат убити от архангелите или по-силен демон.]

Добродетели: Свръхествествени същества, който са пълна противоположност на 7те смъртни гряха. Добродетелите не се повтарят и отговарят на греховете.

Способности: Те влияят на хората в зависимост от своята стихия.
Слабости: Слаби са в присъствието на по Висш ангел от тях; най-уязвими са когато са гладни за собствената си стихия.

Заети добродетели:


Hell's creatures: [Спътници - низши демони, които приемат животинска форма (когато създавате героите си и са от този вид, трябва да напишете в какво същество се преобразяват). Тяхната тъмна сила е по-скоро средство, което бива използвано за придобиване на някакви облаги, по възможно най-лошия начин. Спътниците могат и (повечето) живеят напълно нормален живот, докато не биват призовани. Тяхната тъмна сила се свързва с тази на този, който ги призовава. Обикновено се държат детински и са силно привързани към този, който ги е "опитомил". Всъщност, спътниците са като домашни любимци за собственика им. Затова много често до толкова се привързват към призовалия ги, че не искат да се разделят. Всеки може да има спътник.

Способности: безсмъртие, регенерация, преобразяване (в конкретното същество), внушение и илюзия (най-често внушават страх), изсмукване на силите (във формата си на животно го правят несъзнателно, само с присъствието си).
Слабости: ако спътникът е силно привързан към собственика си, обикновено разделянето им причинява болка на този вид демон; светена вода, демонски капан; ако спътник бъде изгорен в животинската си форма, има възможност да умре.

Инкуби и Сукуби - Демоните от мъжки пол се наричан инкуби, докато женските са сукуби. Тези демони влизат в сънищата на мъжете/жените и ги прелъстяват в тях. Обикновено едно такова сношение може да доведе до проблеми със здравето, психическа нестабилност и смърт.

Способности: безсмъртие, регенерация, влизане в сънищата и контролирането им, прелъстяване, изсмукване на силите, внушение.
Слабости: ако в съня си човек се осъзнае, че бива манипулиран от сукуб/инкуб, има възможност да умре (ако бъдат убити от жертвата си); светена вода, демонски капан; ако бъдат изгорени в човешката форма, която са приели, също могат да умрат.

Демони - Демонични същества, които са със силно изразена тъмна страна или по-точно покровителите на мрака. Тези които сеят зло, разруха и омраза. Безсмъртни същества, които са създадени да унищожават.

Способности: безсмъртие, регенерация, причиняват физическо и психическо страдание (обикновено чрез мислите си), телепатия, телекинеза, телепортация, изсмукване на човешките души, обладаване на тяло (в което на практика започват да живеят), по-силните демони могат да убият ангел.
Слабости: светена вода, демонски капан, ако бъдат изгорени в човешкото си тяло, което са обладали, могат да умрат.

Грехове: Свръхестествени същества, от които всяко има своя стихия (7те смъртни гряха - похотливост, чревоугодничество, скъперничество, суета, гняв, завистничество, горделивост.) Греховете са 7 и не се повтарят.

Способности: Те влияят на хората в зависимост от своята стихия, безсмъртни са.
Слабости: Слаби са в присъствието на по Висш демон от тях; най-уязвими са когато са гладни за собствената си стихия.

Заети грехове: Горделивост, Похот]
Myths - [Всички знаете какво за митове и легенди, нали? Е, митовете тук са така наречените същества излезли от легенди и други подобни разкази (например Little Ann, Жената в бяло, дори и Херкулес. Тук става дума за всички герои от митовете и легендите, които познавате). Тук всеки един мит притежава някаква способност (при създаването на мит, молим да се обърнете към някой администратор, за да обсъдим детайлите, тъй като особено в гръцката митология има доста разновидности на едно и също нещо; ние ще насочим и при избора на дарба), която се захранва от реликвата на този мит. По принцип са недосегаеми, но могат да бъдат убити, единствено, ако ловец на митове намери реликвата му и изтръгне сърцето на мита от нея.
Не може да имате богини и богове от древногръцката, например.

Взети герои от митове:
White Witch - from Narnia
Nymph of Chaos] 

Relics - [ Реликвите са много, много стари същества, които крият кристали в сърцата си. Всеки един кристал представлява силата на Митовете. Реликвите са нещо като техни покровители. Ако даден кристал бъде унищожен, за което, разбира се, се изисква да умре и Реликва, умира и съответстващия на него мит.][/size]

Relics' hunters - [Това са обучени хора, които преследват и ловят Митове и Реликви. Те нямат свръх сили и възможности, не са безсмъртни, но са добре обучени убийци.] 

Civilians - [Нормални хора. По-голямата част не знаят за случващото се около тях, но някои са ставали свидетели на свръхестественото, затова и често са наричани "луди".] avatar
K.

Брой мнения : 279
Join date : 24.07.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите