Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Съобщения
Чет Окт 11, 2018 8:37 am by -nicole

» Отсъствия
Съб Окт 06, 2018 3:57 pm by Alexander Moon.

» Запазване на лик
Пет Сеп 28, 2018 9:24 am by K.

» The supreme art of war is to subdue the enemy without fighting.
Чет Сеп 27, 2018 3:43 pm by K.

» ...care what you wish for
Сря Сеп 26, 2018 10:26 pm by K.

» Въпроси
Сря Сеп 26, 2018 7:40 pm by K.

» He looks like sin, but some nights when only the moon is out for light, he feels more like a greek tragedy.
Вто Сеп 25, 2018 8:12 pm by Esmond

» Връщане на герой или Лик;
Вто Сеп 25, 2018 9:28 am by -nicole

» Освободени ликове и герои.
Пон Сеп 24, 2018 7:58 pm by -nicole

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 37, на Нед Сеп 02, 2018 10:36 pm

Историята на форума, Събитията и Бъдещето

Създайте нова тема   Напишете отговор

Go down

Историята на форума, Събитията и Бъдещето

Писане by -nicole on Вто Юли 24, 2018 1:59 pm


-КАКВО СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА-

Действието във форума се развива в Патънвил. (измислен от нас град)

Сигурно вече сте забелязали, че няма къде да прочетете историята на форума. Умишлено решихме да изключим тази част. Идеята ни е да създадем тази история заедно и в тази тема ще научавате всичко актуално, което ще се случва в бъдеще с историята на форума.
В началото на всеки месец ще бъде създавано събитие, с което ще можете да пишете всички заедно. Затова и няма да има тема за "търсене на другарче за Масово/Събитие/или както искате го наречете". Целта на тези събития ще бъде да се движат нещата по сюжета и да можете да пишете свободно, без да се уговаряте с някого, а да бъдете заедно. Ще бъде създадена тема, в която тези, които желаят да се включат в развитието на сюжета и ще имат времето, за да може нещата да се движат.

Сигурно вече сте забелязали, че нямаме Бъдеще. Ако не сте, то ще разберете сега, а и защо е така. Бъдеще няма да има. Идеята е героите ви реално да растат и да изживяват животите си в настоящето (или в нашия случай - една година от живота им). Три месеца в реалния ни живот ще бъдат равни на година от живота на героите ви. Когато тази година мине, темите ви ще бъдат местени в миналото и там ще можете да продължите, а героят ви ще порасне с цяла година.


avatar
-nicole

Брой мнения : 341
Join date : 23.07.2018

Вижте профила на потребителя http://the-cursed-rpg.forumotion.eu

Върнете се в началото Go down

Re: Историята на форума, Събитията и Бъдещето

Писане by K. on Нед Сеп 02, 2018 12:06 am


-THE ECLIPSE-

Затъмнението донесе със себе си толкова много беди. Земята сякаш се отвори под краката им и ги вкара в бездната си. Сякаш ги наказваше за това, за което не бяха виновни, което дори не бяха сторили. Те съсипаха всичко. Патънвил вече не бе същият. Не и след това. Извънредните новини гърмяха. Журналистите не спяха. Отразяваха всяка една вреда, която Белязаните бяха оставили в онази нощ, в която всичко трябваше да бъде просто една забава. Никой никога не бе виждал подобни аномалии. Хората се изплашиха, изпокриха се в къщите си. Онази поляна беше съсипана, а да не говорим за къщите, които бяха наоколо. Самите Белязани не знаеха какво става. Едни разрушаваха, други градяха. Но накрая остана само разрухата. Те също бяха съсипани.

Ами ловците? Те можеха само да пируват. Всъщност те не искаха хората да изпадат в паника, да се плашат. Но много добре знаеха какво щеше да направи тази луна с Белязаните. Че за първи път от толкова години, щяха да избухнат, да съсипят всичко. Но отново можеха да пируват. Тази луна, този обет, който дадоха. Клетвата, която положиха. Пред луната. Тя беше неразрушима клетва. Ритуал, който им даде имунитет, който щяха да използват. Вече Белязаните нямаше да могат да имат ефект върху ловците. Ловците щяха да са тези, които щяха да преследват и убиват тези твари, без да имат проблем с това. Особено сега. Ловците бяха нужни на обществото. Те щяха да ги спасят от всичкия този ужас, който преживяха хората онази вечер.

Вечерта на Кървавата Луна.

Кървавата Луна под кървавата покривка от трупове, от разрушения. Едно толкова малко пространство бе съсипано, но толкова измъчени души.

Една голяма рана в историята на Патънвил.

Но беше ли това единственото, което сполетя града? Какво забелязваха ловците, хората, дори белязаните? Докато ловците преследваха Белязаните, а те се криеха, че дори и хората, понякога страхът падаше на нормално ниво. Хората излизаха. Белязаните търсеха нов подслон. Ловците не спираха битката си и не почиваха. Бяха на смени. Неуморими.

В езерата, можеха да се открият странни морски създания. Някой казваше, че бе видял русалка. Нарекоха го луд и го пратиха в лудницата.

По въздуха се движеха странни птици, които досега никога не бяха регистрирани. Нови хора се появиха. Необичайно красиви. Никой не предполагаше, че това бяха феите, че те щяха да пазят децата на магията - Белязаните.

Никой не предполагаше, че онзи луд, не бе луд, а другите бяха луди, че не виждаха истината с очите си, че русалката наистина беше там, че онези странни птици наистина бяха там.

А пристрастените изгубиха ума си още повече. Някои вършеха работата на ловците по - добре от самите тях. Откриваха Белязания си, а след това го измъчваха, караха го да страда, да се мъчи, да се гърчи ... за да имат силата и те, но те никога нямаше да имат тази сила.


avatar
K.

Брой мнения : 279
Join date : 24.07.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


Създайте нова тема   Напишете отговор
 
Права за този форум:
Можете да отговаряте на темите